Frissen végzett hallgatónk a nyertesek között!

Publikáció: 2021. May 18. Tuesday

Nagy izgalommal és szeretettel várunk mindenkit kiállításunkon, ahol olyan művészek mutatják be alkotásaikat, akiket a Youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj közel 100 tehetséges pályázója közül a szakmai zsűri a legjobbnak ítélt.
Kiállító művészek:
Békési Ervin
Lengl Orsolya
Szax Olivér
Végh Júlia
Tettamanti Ádám
Závorszky-Simon Márton
Radvánszki Levente
Ódor Bence István
Üveges Mónika
Horváth Rita
A kiállító művészek listáját ezen a linken is megnézheted: https://youngart.hu/palyazatok. A listáról pedig egy gombnyomással az adott művész saját oldalára jutsz, ahol az összes nálunk elérhető műve megtekinthető, és az alkotókról is olvasható egy rövid leírás. A kiállító művészek mind a youngart.hu online galéria közösségének tagjai, és a kiállításon szereplő művek mind megvásárolhatóak nálunk.
A kiállítás első napjaiban hirdetjük ki, hogy az ott szereplő művészek közül, ki az az egy fő ösztöndíjazott, aki fél éven keresztül havi szintű anyagi támogatásban részesül alkotói munkájához.
A youngart.hu célja, hogy összekösse a fiatal tehetségeket a műkedvelő nagyközönséggel, segítsen műveik népszerűsítésében és értékesítésében, valamint anyagi jellegű támogatást nyújtson.

2021. június 1 - július 2.

Porsche Centrum Budapest
1117 Budapest, Szerémi út 63.

A kiállítás helyszínén nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig, 8:00-18:00-ig) megtekinthetőek és megvásárolhatóak a kiállított alkotások.

https://youngart.hu/kollekcio/horvath-rita 

Hilarity of Vagueness

Dies Natalis ISI Yogyakarta XXXIII, Postgraduate Program

Hilarity of Vagueness

Ephemeral Sculpture

Before introducing ephemeral sculpture as a form of artistic expression it is inevitable to describe the process that lead to the legitimatisation of temporal materials by the millennium and a widespread usage of them in contemporary fine arts at the beginning of the twenty-first century.

Ephemeral Sculpture
magyar