RETURN

Publikáció: 2021. October 8. Friday

2021. október 11-től látogatható a Delta épületben a harmadéves Grafikusművészek művésztelepi kiállítása. A művésztelep hívószava a „Return” volt, mely számos jelentéssel bír, és mint a kiállított műveken is látható, az értelmezés és a vizuális megvalósítás is széles spektrumon valósult meg.
A falakon, a „hagyományos” grafikai lapok mellett más, változatos vizuális stúdium is látható, mely szintén reflektál az értelmezés sokszínűségére. A kiállítás egy friss, sokrétű és a hagyományokat újra gondoló anyagból épül fel, amely a kortárs grafika sokoldalúságát tükrözi.
A kiállítás 2021. november 1-ig megtekinthető a Delta épület nyitvatartási idejében.

Kiállító hallgatók: Barati Noémi, Cseh Orsolya, Czikó Imola, Erdélyi Barbara, Fazakas Ádám, Fülöp Henriett, Gergely Izabella, Komjáthy Cintia, Milotai Éva, Pribelszki Regina, Salamon Tamás, Suta Anna Borbála, Szabó Dóra

Osztályt vezető tanár: Fábián Erika, művésztanár
Helyszín: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem / Leányka utca 6. - Delta épület 

2021. OKTÓBER 25., HÉTFŐ, 18:00

"Return" tárlatvezetés

 

Hilarity of Vagueness

Dies Natalis ISI Yogyakarta XXXIII, Postgraduate Program

Hilarity of Vagueness

Ephemeral Sculpture

Before introducing ephemeral sculpture as a form of artistic expression it is inevitable to describe the process that lead to the legitimatisation of temporal materials by the millennium and a widespread usage of them in contemporary fine arts at the beginning of the twenty-first century.

Ephemeral Sculpture
magyar